Weder stoelen voor Alescon

Alescon is een sociale werkvoorziening voor zes Drentse gemeenten. Voor de vestiging in Assen is onlangs een nieuw pand gebouwd, dat is ingericht door interieurarchitecte Anke Boelens. Het interieur is afgestemd op de behoeften van de gebruikers: prikkelarm, overzichtelijk, duidelijkheid en geborgenheid. Dat is terug te zien in het kleurgebruik en in het toegepaste materiaal.

Houten ‘Weder by Satelliet’ stoelen

De authentieke houten stoelen van ‘Weder by Satelliet’ passen naadloos bij dit interieurontwerp. Doordat alle stoelen verschillend zijn ontstaat een sprankelend geheel en krijgt elk hoekje iets eigens.

Project:                  Alescon Assen
Interieurontwerp: Anke Boelens Interieurvormgeving
Stoelen:                 Weder by Satelliet
Fotografie:            Albert Brunsting Fotografie

Alescon Assen (7)
Alescon Assen (5)
Alescon Assen (2)
Alescon Assen (3)
Alescon Assen (1)
Alescon Assen (6)